Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Miért ugyanolyan (tutti-frutti...

Miért ugyanolyan (tutti-frutti) ízű minden energia ital?

Figyelt kérdés

De tényleg... Miért?

Miért nem csinálnak belőle almásat, epreset, barackosat, banánosat, vaníliásat, kókuszosat, bodzásat, narancsosat, kóla ízűt, citromosat stb.? Miért ugyanolyan, gyártótól függetlenül?

2010. jún. 1. 13:05
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát a kérdésedre nem tudok válaszolni, de érdekességként írom, hogy midegyikre a tutti-frutti íz van írva, és mégsem egyforma az ízük. Persze attól még lehetne más ízesítéssel is kijönni a cégeknek a piacra.
2010. jún. 1. 13:25
 2/13 anonim ***** válasza:
82%
A Burn az egy ami nem tutti frutti ízű nem? Egyébként tényleg kitalálhatnának már valami más ízűt is,
2010. jún. 1. 13:28
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Na most pl hasonlíts össze egy srága monstert egy hellel meg valami noname sz@rral. Egyszer ittam egy bulldózer nevűt, mert sok zsém se volt meg kb csak azt lehetett éppen kapni, hát mint a meleg hugy, undorító. A sárga monsternek is kifejezetten vacak íze van szerintem, fél doboz után kivágtam az első kukába, amkit megittam, azt is csak azért erőltettem be, hogy ne aludjak el. Szóval kóstolj párat végig

1-2 noname, 1-2 márkásabb, meglátod majd mi a különbség.

2010. jún. 1. 13:29
 4/13 A kérdező kommentje:
Miért? A Burn milyen ízű? Meg tudod határozni?
2010. jún. 1. 13:30
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Az XL Cranberry Energy pl. áfonya ízű, és iszonyat finom. Én azon élek :D
2010. jún. 1. 13:34
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

hellből is van whiskys meg vodkás

a watt az vmi pirosgyümölcs izű

xl-ből is van áfonyás

de amugy mindnek másabb ize van,attol hogy tutti-frutti izű

2010. jún. 1. 13:38
 7/13 anonim válasza:
100%
Burn a legjobb sztem
2010. jún. 1. 13:55
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
én úgy tudom, hogy azért, mert a taurinnak nagyon rossz az íze, és csak ilyen tutti fruttiba lehet belerakni, hogy meg is lehessen inni
2010. jún. 1. 14:00
 9/13 anonim válasza:
100%
A Sexxx az ha jól emléxem cherry izű és sztem kva finom, de maradok a hellnél. Meg mostanába még 9mm szoktam inni.
2010. jún. 1. 14:06
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is a burn a legjobb,de az nem tutti-frutti ízű :D
2010. jún. 1. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!