Kiss Editlol kérdése:
Mit csináljak ha nagyon vaj ízű a zsemlem?
Figyelt kérdés
Lehet tolle vajmergezesem vagy valami bajom?2017. nov. 22. 11:42
2/12 anonim válasza:
Tuti. Mérgezésed nincs. Max. Unalmad.
3/12 anonim válasza:
Rég nem jártam errefelé. Azelőtt pontosan fel tudtam ismerni a trollokat, de úgy látszik, ennek vége. Jelen kérdésnél nem teljesen vagyok biztis benne, hogy félkegyelmű, vagy hülyéskedik a kérdező. Szomorú, mi lesz így velem? :(
4/12 anonim válasza:
tőlle, rólla, utánna, nálla, ugyan az, ugyan olyan, ugyan ott, ugyan arra, ugyan annyi <--- ezeket nem így kell írni
7/12 A kérdező kommentje:
4 válaszoló szerintme menny és asd el magad
2017. nov. 22. 17:25
8/12 A kérdező kommentje:
3 válaszoló én a helyedben elhagynam a telefont a tv-t az internetet és nomád életet elnek
2017. nov. 22. 17:27
9/12 anonim válasza:
Kérdező, én meg a helyedben agyátültetést kérnék....
10/12 anonim válasza:
Editke LOL! meg sem köszönöd a jó választ: rakj rá még egy zsemlét..!!! ??????? LOL :(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!