Daanwin kérdése:
Mivel kényeztessem magam a lidl-ből?
Figyelt kérdés
Mindjárt megyek a lidlibe és milyen finomságot ajánlotok ?2017. nov. 13. 20:23
1/11 anonim válasza:
Lidl deluxe cuccai nagyon finomak ! Bármelyiket tudom ajánlani, kedvencem fésűkagyló közülük.
2/11 anonim válasza:
Én minden csokijukat szeretem, ami eléri azt a lélektani 250 forintot, J. D. Gross tenger gyümölcsei praliné, annak minden terméke nagyon jó és bár egy ideje nem láttam, de régen volt a helyi lidlben egy kis csomagolásban fahéjas keksz :3 A péksütemények közül a kedvencem a belga csokis meggyes párna és a gyrosos hatszög, abba mindig teszek egy szelet paradicsomot és uborkát, különben a pépes hús állaga annyira nem megnyerő.
3/11 anonim válasza:
Csokis fánk.
Nekem a csokijaik egyáltalán nem ízlenek.
A gyümölcskínálat viszont jó.
4/11 anonim válasza:
Ott nagyon jó habcsók szokott lenni!
5/11 anonim válasza:
Argus dobozos sörök. Különösen ajánlott a 7,2%-os alkoloholtartalmú, csak 200 forintba (!!!) kerülő Argus Strong.
A közép árkategóriás camambert sajtjaik is jók.
Olcsón lehet kapni polip "csápot" (vagy mit...) és hasonló mediterrán ételkülönlegességeket konzervben. Nyáron vettem polipkonzervet zöldségkeverékkel. Néhány száz forint.
(Bocs srácok, engem az édességek rohadtul nem vonzanak, nem szeretem őket. Talán az alkohol az oka.)
6/11 Grarhedár válasza:
Répa, banán, uborka...
Viccet félretéve a péksütik finomak szoktak lenni
7/11 anonim válasza:
A az 1 sorba 26 lépéssel jobbra van szemmagasságba, én azt szoktam.
10/11 anonim válasza:
A csokis mogyoró meg a sajtos baconos croissant nagyon király.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!