Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Van valaki, aki rajtam kivul...

Van valaki, aki rajtam kivul imadja a nyers krumplit?

Figyelt kérdés
Elegge szorakoztato, amikor ropogtatom az egesz megpucolt krumplit, mint egy almat, a barataim meg ugy neznek, mintha valami merget ennek. En gyerekkorom ota imadom a nyers krumplit es meg mindig nem untam meg 22 evesen es nem is tudnam elkepzelni, hogy valaha is megunnam. Nekem szemely szerint furcsa lenne, ha mast latnek nyers krumplit enni, de csak azert, mert idaig 1 embert sem lattam aki ette volna nyersen. Vajon azert dobbennek le az emberek, mert nem megszokott, vagy azert, mert nekik undorito az ize? Vagy valami mas? Tenyleg furcsa neha, amikor ugy neznek ram, mint ha egy foldonkivuli lennek.
2017. nov. 10. 00:17
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Azta, ezt nem is gondoltam volna. Eletemben nem hallottam meg olyanrol, aki szerette volna a nyers krumplit. Koszi a valaszokat :)
2017. nov. 10. 19:23
 12/12 anonim ***** válasza:
A kutyánk is szerette :)
2017. nov. 10. 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!