Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » SOS Mit vegyek 300 Ft-ból,...

SOS Mit vegyek 300 Ft-ból, ami két hétig kitart?

Figyelt kérdés

Valaki segítene, hó végi olcsó kaja kéne, 300 forintom van, nincs itthon semmi, üres a hűtő, semmi tartalék konzerv, száraz alapanyag.

Valaki mentsen meg!!

2017. okt. 27. 18:31
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Szép álom volt.
2017. okt. 27. 21:11
 22/31 anonim ***** válasza:
100%

Jajj gyerekek ez akkora kamu már megint, mint ide Lacháza.

Ne dőljetek már be minden ilyen baromságnak.

2017. okt. 27. 21:34
 23/31 anonim ***** válasza:
A lakótársaidtól esetleg nem tudnál pénzt vagy ételt kérni?
2017. okt. 27. 21:38
 24/31 A kérdező kommentje:

Nincs pofám, így is nagyrészt ők fizetnek mindent, ők vásárolnak, takarítanak stb.

Megoldom, köszi.

2017. okt. 27. 21:50
 25/31 anonim ***** válasza:
Szüleidnek nincs pénze, de némi étel sem akad?
2017. okt. 28. 12:02
 26/31 anonim ***** válasza:
96%

Pesten lakunk, anyuka vagyok a kisbabámmal itthon (végzettségemet tekintve szakács), minden nap főzök. Bárkinek adok ételt szívesen, aki rászorul, és eljön érte.

Amúgy meg sárgaborsó és rizs vagy liszt, de 300 forint még erre is kevés, napi háromszázból már szépen ki lehetne hozni. De vannak ételosztások is, pl vasárnaponként a boráros téren - ha szégyellsz csak kérni, segíthetsz a főzésben. Piacon zárás előtt lehet hogy ingyen is kapsz hibás zöldséget, gyümölcsöt, csak kérni kell, úgyis kidobnák (szombat este érdemes). Eddig miket ettél, mennyivel segítettek a szüleid?

2017. okt. 28. 13:45
 27/31 anonim ***** válasza:
100%

Igen, több helyen van ételosztás karitatív vagy vallási céllal, nem kérdezik ki vagy, honnan jöttél, csak adnak egy tál meleg kaját.

A szegénység nem szégyen, csak kellemetlen...

2017. okt. 28. 19:09
 28/31 anonim ***** válasza:
31%
Előre is elnézést a keményebb hangnemért... Szüleid inkább felújításra költenek, mint a kajádra? Az szép, habár ne haragudj, de te intézted így az életed. Fősuli az megy, diákmeló az semmit se ér, egy felnőtt ember így nem él meg manapság itt. Én inkább ott hagytam a gimit és munkát kerestem. Addig utcán éltem és éheztem. Ha mindenképp folytatni akarod ezt az életvitelt, akkor jobb, ha megtanulsz magadról gondoskodni. A természet bőven ellát kajával, csak ki kell mozdulni. Vagy, ha nem a természet, akkor zsúfoltabb gyorséttermek, ahol nem nézik, megeszed-e az ott hagyott kaját. De te is tudsz magadnak kenyeret csinálni és beosztani. Bő folyadék bevitek az fontos, csapvíz az van, mivel gondolom a rezsit már rendezted. Anyám az munkanélküli, ételosztásokra jár, guberál és visszaviszi a szemetet pénzért, és valahogy megél a havi kis filléreiből egy kisgyerek mellett, már vagy 10 éve. Szerintem te is túl fogod élni ezt a 2 hetet. Ha nem megy, akkor hagyd ott a sulit és keress főállású melót. Ja, amúgy ebben a 2 hétben is találhatsz alkalmi, azonnal fizetőt. Aki keres, talál. Aki akar, tud. Hajrá. Fizetéskor meg tárazz be előre olcsó, tartós alapanyagokból és tényleg ne éld fel őket, az se baj, ha következő fizukor is van még, takarékoskodj meg spórolj. Aki elítéli ezt, meg nem tartja egészségesnek, azzal is egyetértek, de ez van. Nem mindenkinek adatik meg a jó élet. Nem lehet az emberekre számítani. Csak te mentheted meg saját magad!
2017. okt. 28. 19:54
 29/31 anonim ***** válasza:
Illetve ez az az eset, amikor indokolt felvenni a diakhitelt
2017. okt. 29. 10:19
 30/31 anonim ***** válasza:
inkább tisztitószerekre költesz mint kajára?
2017. okt. 29. 10:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!