Valami jó hűsitő koktél/üditő?
Figyelt kérdés
Megkívántam valami hűsítőt,ami finom.Lehet alkoholos és mentes is,mojitora gondoltam,de nincs itthon rum.Persze nem muszáj koktélnak lennie,lehet pl. valami limonádé féleség,de biztos hogy vannak itt olyanok,akik már ki kísérleteztek valami extrábbat:D
Várom a hasznos válaszaitokat!Köszönöm!
2010. máj. 29. 15:46
2/6 anonim válasza:
Én olyat szoktam csinálni hogy szűrőn átnyomok epret vagy málnát (elég sokat,esetleg turmixolni is lehet)esetleg adok hozzá kis vízet is.Berakom a fagyasztóba,nem hagyom teljesen megfagyni csak kásásra,szoktam hozzátenni eristoffot esetleg energiaitalt :D Nekünk nagyon bejön,főleg a nagy melegben.
3/6 anonim válasza:
Szia!
Én a lányaimnak szoktam csinálni turmixot. Általában banánból, jó hideg tejből, ezt összeturmixolom, ha szereted az édeset, akkor rakhatsz bele mézet vagy cukrot.
4/6 anonim válasza:
limonádé mentával isteni! (tulajdonképpen alkoholmentes mojito:))
5/6 anonim válasza:
Elég sok koktél recept oldal van ahol tudnak segíteni :)
Én speciel a [link] oldalát ajánlom.
Itt van baromi sok koktél, a fórumon meg ha kérdezel a mixerektől sztem fognak segíteni.
6/6 anonim válasza:
energiaital,vodka,pezsgő:D ütősen hűsítő:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!