Felhasználhatom még a lejárt kókuszzsírt?
Figyelt kérdés
Vettem egy üveg lejárt szavatosságú kókuszzsírt(otthon vettem észre, miután már kibontottam. :/ )
Haj és test ápolásra használnám. Nincs avas szaga, csak pár napja járt le, de 1 literes, szóval több hónapig bejárna nekem... Lesz bajom tőle, a bőrömnek/hajamnak? Amíg nincs avas szaga, használhatom bátran?
2017. okt. 3. 09:50
1/2 anonim válasza:
Nem tud megromlani, max megavasodni, az meg egyértelműen érződik rajta.. :) használd nyugodtan, de ha nem jönne be főzéshez, csinálj belőle hajpakolást, remek hajápoló, és erdemes hetente egyszer bekenni vele.. hajmosás előtt kicsit bevizezed a hajad bekened kókuszzsírral főleg a végét, felkötöd ha hosszú a hajad úgy hogy rá tudj húzni egy zacskót ráraksz az egészre egy törülközőt és dunsztban hagyod akár egy órára is de ha tíz percig rajta van már rengeteget javít az állapotán.. ha nincs ennyi időd használd simán balzsamként, csak ne a végén a hajmosásnak hanem az elején, mert nagyon ki kell mosni samponnal hogy ne maradjon zsíros.. de csodákat tesz vele,főleg ha rendszeresen csinálod..:)
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2017. okt. 4. 08:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!