Mit ettetek ma ebédre?
Figyelt kérdés
2017. szept. 27. 20:20
1/28 anonim válasza:
Fűszeres Vöröslencse leves, szilvás derelye.
2/28 anonim válasza:
Saját recept ilyen lecsós tepsis hal féle, igazából halfiléket befűszerezem rakok rá hagymakarikát,paprikát,paradicsomkarikát meg füstölt mangalica szalonnát, nagyon finom lesz a hal ahogy ráfolyik a füstölt zsír. Rizzsel ettük.
3/28 anonim válasza:
Egy szelet pizzát a buszhoz rohanva... (Tudom, nem az egészséges táplálkozás jegyében.)
Sajnos ebédben nem vagyok jó, ha dolgozom, akkor sincs kedvem lemenni enni, mert túl sok idő megy el vele.
4/28 anonim válasza:
Ma elég érdekesen alakult az ebédem. Húsleves cérnametélttel, meg lecsó kenyérrel. :)
5/28 anonim válasza:
Én is vöröslencsét ettem, de az enyém inkább főzelék volt. Steiner Kristóf dahl receptje felturbózva saját ízlésre..:)
7/28 anonim válasza:
Juhtúróval töltött gombafejek, kölessel.
Tegnapról maradt, frissen azért finomabb :)
8/28 anonim válasza:
Tarhonya leves, Rakott cukkini.
10/28 anonim válasza:
Csirkepörköltet krumpluval, kovászos ubival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!