Ti is szoktatok reggel inni?
Mi bajotok emberek? Egy kis páleszről van szó. Attól még hogy néha iszik egyet attól még valaki nem alkoholista. Persze munka előtt tényleg nem kellene inni mert veszélyes lehet magadra, munkatársaidra.
Nekem mindig azt tanították, hogy napi 1 feles pálesz vagy 2dl bor vagy whiskey kifejezetten egészséges.
Éppen hogy nem egy "kis páleszről" van szó.
Egy másik kérdésben elismerte a kérdező, hogy a munkahelyén naponta három deci rumot is megiszik.
Erről van szó.
Ez vagy fake v. Te már alkoholista vagy...
A mennyiség, az időpont, a vágyott/ szeretett feeling nagyon beszédes. Nálad szerintem már gond van.
Mondom ezt úgy, h. kvázi az alkoholizmus okozta megbetegedésekben meghalt az apám (41 évesen), egy haverja, 2 nagybátyám, keresztapám, unokabátyám,
Alkoholistaként nagynéném férje, öcsém keresztapja, 1 szomszédunk öngyilkos lett.
Most is masszívan piál még egy szomszédunk + anyukám öccse...
Sokszor életükben sem voltak vmi. szép látvány, bár ettől függetlenül néhányukat nagyon szerettem (mikor nem voltak berúgva), mert egyébként jó, segítőkész emberek voltak.
Változtass, azaz hagyj fel ezzel a szokásoddal, és tényleg ne beszélj rá másokat, mert nem semmi jó nem sül ki belőle hosszútávon.
1-1.5 dl - miért kínzod a májad, építed le az agyad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!