Ti is szoktatok reggel inni?
Nézd meg a májadat 10-20 év múlva.
Most halt meg nem rég egy páleszes haverom 38 éves volt.
Ja hogy hol van még az? Hát messze de el jön az a nap hidd el.
1.5dl Qrva az sok.
Nálunk munkahelyen az ilyeneket alkesznek hívják, bocs.
Ne érts félre mert én is megiszom ha olyan napom van, de így ahogy leírtam szó nem lehet róla.
Üres gyomornak odabäsz. Gyomorfekély leggyakoribb oka, hogy éhgyomorra piálnak. Amúgy meg munka előtt nem igazán jó ötlet inni. Lehet érezni a szagot, elég ciki.
Pia helyett esetleg egy kávé nem lenne jobb? Még olcsóbban is jössz ki.
Remélem, hogy nem veszélyezteted mások életét munka közben. Az én munkahelyemen szonda szűri ki az ilyeneket és már mehet is haza.
Micsoda felelőtlen hozzáállás ez!
Csak remélni tudom, hogy kamuzol.
Nem próbálom ki a hecc kedvéért. Csak akkor iszom, ha megkívánom, ami úgy évi pár alkalommal van, kizárólag délután. Semmi problémám a reggeli ivással, ha az ember nem veszélyeztet másokat, csak ne nekem kelljen csinálni.
Az oké, hogy régen sok dolgos ember egy felessel indított, majd ment ki a földekre dolgozni, de másfél deci pálesz az már nem ez a szint. Sokunknak pedig az alkohol egy kellemes kis valami, nem munkához van, bár alkalomadtán el tudom képzelni, hogy jót tesz. Én is ittam munkahelyen, ha a többiek is, de a legtöbb ember termelékenységének 2-3 feles határozottan nem tenne jót, egyes munkáknál pedig komoly problémát okozna.
Ha a főnköd lennék, itt rúgnálak ki.
Hasonló "értelmes" munkatárs miatt vesztette el ismerősöm az ujját. Mert ő megivott két felest indulás előtt, aztán bxott normálisan odafigyelve dolgozni.
Persze ismerősnek kártérítés, "nepereljbe"..., de az az ujj már nem nő vissza és olyan mértékben roncsolódott a balesetnél hogy nem varrhatták fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!