Van olyan étel, amitől nagyon undorodtok?
Párizsi
Csokinak csúfolt tejbevonók
boáááá...
Amit a többiek írtak s nem feldolgozott, azokat szeretem, némelyik hatalmas kedvencem is. Kivéve a pacalt, azt sosem ettem, de nem szimpatikus. De nem tudom, undorító-e ránézni is, mivel sosem láttam még ilyesmit (vagy nem tudtam, hogy az).
Nem tudok ilyet, legfalábbis ebben a kultúrkörben. Mert arra fogadni mernék, hogy a rothasztott húsoktól hánynék megkóstolás nélkül. De pl. a natto (erjesztett szója, amitől a japán étteremben is óvtak, de nyilván megpróbáltam) már csalódást okozott, semmi extra nem volt benne, kellemes volt és enyhe, simán megenném bármikor, bár én az ízesebb ételeket kedvelem.
Unt és nem ízlő ételek vannak, undorítóról tényleg nem tudok, akárhogyan gondolkodom. Bár a vadas közel áll hozzá. Vagy a gyerekkori menzakaják, de ott nem az étel elvi maga volt rossz, csak elrontották őket s rossz alapanyagokat használtak.
De éhesen bármelyiket megenném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!