Ti édes vagy inkább sós szájúak vagytok?
Ezt úgy értem,hogy az édességeket vagy inkább a nasikat részesítitek előnyben.Nekem szinte minden ismerősöm édesszájú,a apum meg a tesóim is hozzák nekem a csokikat meg az édes kekszeket,mikor külföldön járnak,oszt alig fogynak el vagy egy hónap alatt.Javarészt csak evés után szoktam enni belőlük,mert csak akkor kívánom,akkor is csak egy két-kocka csokit.A csipsze,sós mogyi stb mind hamar elfogy nálam.
Ti vagytok vele?Édes vagy sós?

Inkább sós. Az is inkább valami házi sajtos rúd, szezámmagos ropogós.
Egy édesség van amiből sosem tudok eleget enni a vajkaramella.

Abszolút édesszájú vagyok.
Sós rágcsákat csak sör mellé szoktam enni.

Inkább sós dolgok. Imádom az intenzív fűszeres dolgokat ételekben is. De bizonyos csokik gumicukrok mindig becsúsznak, amint hozzá férek(máshonnan hozatok, ha ismi jön vissza otthonából).
Akarok valami újat már nasiba, szinte mindent végig kostoltam s a megszokott "kedvenceket" már unom.
Itthon is csináltam pl agyon fűszerezett csipszet, de olyan lassú kisütögetni, hogy felhagytam azzal is.
Szerintem veszek egy nagy húst és azt jól megsütöm saját ízlésre.
Amikor anyámékat meghívtam ebédre, anyám nem is érezte az ízeket (bár ez feltűnt valami nem stimm nyelvével, mert nem tud ízt adni az ételnek), a többieknek meg túl intenzív volt xD , megszokták anyám íztelen dolgait.
Annak ellenére, hogy pici vékony "kislány" vagyok sokat tudok enni. 24-nek se néznek, mindig 17fele tájolnak.

Mikor milyen.:)
Van, hogy megőrülök valami sósért. Legjobban a sós puffasztott kukoricát szeretem, annyira, hogy vehetne nekem valaki egy gyárat. Meg a sós magvakat és a ropit is szeretem. Chipszet viszont egyáltalán nem szoktam enni.
Aztán van, hogy rámjön az édességehetnék, akkor eszek egy csokit, sütit, gumicukrot, puszedlit, jöhet bármi.
Meg vannak azok az időszakok, amikor sósra édeset, édesre sósat kívánok, és akkor megy egész délutána nassolás.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!