Miért él olyan erősen az emberek fejében az a téveszme hogy a magyar termékek jobbak, finomabbak?
Dinnyében magyar párti vagyok így, hogy jó ideje Németországban élek, az itteni (import) dinnye tényleg nem olyan finom.
Szinte minden másban ezerszer finomabbak az itteni termékek.
Nem tudom. Nàlunk kevés a magyar termék és hiànyzik is.
Rossz izü a kenyér, édes, szàraz, pedig friss.
Müanyag izű a tej. Beton kemény a tejföl.
A hentes az otthon kapható hentes àru kb 40-45% àt ismeri csak.
A zöldség gyümölcs 99%a éretlen és iztelen.Kolbàszok szalàmik egyen izüek. Túró mint a joghurt. Virslik is egyen izüek hiàba màs fajtàk, csak az egyik hangosabban ropog mint a màsik.
A hűtött édességekből kb van 20 féle a polcon ami 4-5 fajta termék màshogyan becsomagolva.
Ha bemegyek egy lengyel boltban ott van 20 féle édesség amiből 15 màs fajta.
Tehàt én ezért vàlasztanàm a magyar terméket.
nem nagyon tudok olyan kaját mondani itthon ami jobb lenne mint nyugatabbra, az őszibarackról hittem azt sokáig, hogy az aztán tényleg itt a legjobb, de nyáron ettem szicilián őszibarackot és nem hittem el, fantasztikus volt
ami esetleg itthon jó lenne, azt inkább kiviszik ausztriába mert többet adnak érte
"Ezzel a gondolatmenettel csak az a gond hogy a gazdákat már akkor kifizetik mikor leadják a dinnyèt vagy akármit. Ès ha pl 100 forintot kap kilónkènt, az üzletekben meg adják 300-èrt kilóját akkor attól függetlenül hogy mennyit adnak el belőle, utólag már semmit nem kap èrte a termelő."
Nem vagy túl értelmes, ugye?
Na, most, aki a 15 ös vàlaszom lepontozta, itja már meg a kiba*zott okát!
Meghivom hozzánk egy ingyen 2 hetes nyaralásra, hogy bebizonyitsam igazam.
De akkor legyen jó az az indok!
Remélem a sok agyhalott itt a gyk-felfogta mit irtam előbb
15. Hol elsz, hogy ennyire rossz minden?
Észak Korea?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!