Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Ittatok már favizet? (Van...

Ittatok már favizet? (Van ennek magyar neve egyáltalán, "Birch Water"? ) Hogy ízlett?

Figyelt kérdés
2017. ápr. 2. 15:38
 1/4 Phoney ***** válasza:
100%
A szó, amit keresel, nyírfalé. Nem ittam.
2017. ápr. 2. 16:02
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nyírfalé. Ittam. Semmi extra.
2017. ápr. 2. 16:21
 3/4 anonim ***** válasza:
66%
Ha még nem is, de hamarosan azzal fogják árulni hogy mennyire jó az egészségnek. Segiti a szervezet regenerálását , méregtelenit, segit az emésztésben, vitalizál és fogyókurázóknak nagyon ajánlott. Még elősegiti a májfunkciót, bélgomba ellen nagyon jó, csökkenti az izzadást, könnyit a székleten, látás javitó, bőrt feszessé teszi, szóval mindenre jó.
2017. ápr. 2. 17:17
 4/4 A kérdező kommentje:
Azért tettem fel a kérdést, mert pár napja vettem, kísérletképpen, mert nekem meg kell kóstolnom minden újdonságot, de nagyon sokalltam az árát. Viszont nem azért, mert most ez épp az aktuális egészséges cucc.
2017. ápr. 2. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!