Milyen rágcsát egyek amikor éhes vagyok és szinte alig van benne kalória?
Figyelt kérdés
milyen ételekben van kevés kalória?2010. máj. 25. 21:11
1/7 anonim válasza:
Puffasztott rizs. Olyan mintha hungarocellt rágcsálnál, de kevés benn a kalória.
2/7 anonim válasza:
Nameg a Puffasztott Búza. Nem rosszak. Enyhén sózottat vegyél, mert annak legalább van íze. Nem mellesleg az emésztésre is jótékony hatással bír.
3/7 anonim válasza:
Tökmagot. Igaz abban van kalória,de sokat nem tusz megenni belőle,mert uncsi.Éhségre jó.
4/7 anonim válasza:
Hungarocell,bazzeg:)kockázz fel répát,karalábét,ilyesmiket.Még vitamin is van benne,és finom is,nem úgy,mint a "hungarocell":P
5/7 anonim válasza:
Én répét szoktam enni,mint a nyulak.Alkalmanként pedig almát rágcsálok.
7/7 anonim válasza:
Ha éhes vagy, akkor ne rágcsát egyél, hanem táplálkozz! Normál körülmények között, napi ötszöri étkezés mellett nem kéne, hogy éhes legyél. Egyébként a zöldségekben és a legtöbb gyümölcsben van kevés kalória. De ha sovány hűst eszel, akkor se hízol el és még laktat is. Interneten ezrével van kalóriatáblázat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!