Hidegfüstölésnél az alábbi faporokra milyen íz jellemző?
Figyelt kérdés
éger, alma, cseresznye, hickory, juhar, whiskey tölgy2017. aug. 20. 20:47
1/1 anonim válasza:
égeríz, almaíz, cseresznyeíz, hickoryíz, juharíz, whiskey tölgyíz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!