Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » A zsömlét és kiflit összetapog...

A zsömlét és kiflit összetapogatjátok, amikor vásároltok, vagy használjátok, azt a kiszedő kramancot?

Figyelt kérdés
2010. máj. 24. 10:52
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
64%
Mi az, hogy "kramanc"???
2010. máj. 24. 12:00
 12/24 anonim ***** válasza:
78%
Felhúzom a zacskót a kezemre, megfogok vele egy zsömlét és befordítom.
2010. máj. 24. 12:15
 13/24 anonim ***** válasza:
81%
zacsival fogom meg.
2010. máj. 24. 12:38
 14/24 anonim ***** válasza:
74%

a karcagi tesco áruházban egy nagyon kedves roma család szokta gondosan végigtapogatni öket

nem tudom milyen célból

2010. máj. 24. 12:39
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Én is Karcagon lakom, és a fenti jelenséget és is megfigyeltem!
2010. máj. 24. 12:42
 16/24 anonim ***** válasza:
72%

zacskot huzok a kezemre, de azt is kiforditom.

valojaban tokmindegy, elottem ugyis megfogdossa akarki, csak a magam megnyugtatasara hasznalom.

2010. máj. 24. 13:37
 17/24 anonim ***** válasza:
71%

Én boltban dolgozom, tehát teljeskörű tájékoztatást tudok nyújtani a témakörrel kapcsolatban. A vásárlók 95%-a nem használja hozzá a csipeszt. Ennek a 95 %-nak a 30%-a zacskóval szedi ki (de amikor felhúzza a kezére, szétnyomkodja az összeset, mert szerinte a zacskós kéz feljogosít a rongálásra), a többi 65% csak úgy kézzel szedi ki magának. Naponta történnek olyan esetek, hogy beletüsszögnek, köhögnek, összefogdossák, szétnyomkodják őket, darabokat törnek le belőle, beleharapnak, bedobják a mocskos ruhájukat közéjük, stb... Sokan leejtik azt a darabot, amit a zacskóba akarnak tenni, ezért felveszik a földről és visszadobják a többi közé, mert nekik inkább már másik kell.

A pékáruk mocskolódása azonban nem itt kezdődik.

A pékségben nem törődnek a tisztasággal, mert úgysem ők fogják megenni a termékeket. Volt olyan vevő aki egeret talált a kenyerébe sütve. Nem egyszer cigicsikket találok a zsemlés/kiflis rekeszben, de találtam már wc papírt is, volt olyan hogy tele volt galambszarral a rekesz és arra voltak dobálva a zsemlék, találtam kutyaszaros papírzsebkendőt is benne, amivel a szállító a cipőjét törölte le. Asszem röviden ennyi. A pékárukról kerül a legtöbb kösz a szervezetünkbe, amit megeszünk.

2010. máj. 24. 15:56
 18/24 anonim ***** válasza:

Ha száraz a kifli, én is a frisset veszem meg!

"A zacskós kéz feljogosít a rongálásra" kitétel olyan, mintha a cipőboltos ócsárolná a vevőt, mert felpróbálja a cipőt. Az eladót azért fizetik, hogy kivegye a bármilyen okból megrongálódott kiflit.

Egyébként megdöbbentő, enciklopédikus részletességű válasz!

2010. máj. 24. 18:31
 19/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, főleg a boltosét! Ezek után mág szemmel fogok zsömlére nézni :(
2010. máj. 24. 18:37
 20/24 anonim ***** válasza:
73%

A zacskón keresztül tapogatott zsemle még nem rongálás.

Néha sajnos a túlhajszolt eladónak sincs se ideje, se kedve rendbe tenni a kenyeres pultot.

2010. máj. 24. 18:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!