A zsömlét és kiflit összetapogatjátok, amikor vásároltok, vagy használjátok, azt a kiszedő kramancot?
Figyelt kérdés
2010. máj. 24. 10:52
1/24 anonim válasza:
Az attól függ van-e ,de különben sem szoktam összefogdosni Amit megfogtam el is hozom
2/24 anonim válasza:
Ha nincs fogo, de meg akarom nezni, hogy puha e elegge, akkor sem a kezemmel fogom meg, hanem a zacsit huzom ra es azon keresztul "tapizom" vegig.
3/24 anonim válasza:
zsemle, kifli megfog, zacskóba belehelyez, ennyi
Minek kellene összetapogatni?
5/24 anonim válasza:
Én eleve nem szoktam az ilyen helyekről kiflit,zsemlét venni,mert bárki megfogdoshatja.Cigányok,betegek,öregek,koszos kezű fiatalok,stb...Inkább zacskós vagy otthon sütök.
6/24 anonim válasza:
én belenyúlok egy zacskóba és úgy nyomkodom meg, milyen egészségtelen ha a kaját összetapizzák mások a koszos kezükkel.
7/24 anonim válasza:
Én is zacsin keresztül fogom meg ha vásárolok.
Amúgy pénztáros vagyok, és baromira mérges vagyok azokra a vásárlókra, akik kiszedik zacskóba a pékárut, és a pénztárnál úgy döntenek, hogy mégsem kell nekik. Nos hát ezek már eladhatatlanok, mert már össze vannak fogdosva. Nagyon felidegesitenek ezzel!
8/24 anonim válasza:
Ennél nagyobb baj az, hogy tök mindegy mivel fogod meg ha a melletted álló meg úgy köhög vagy tüsszent, hogy a keze nincs a pofája előtt. Nyúlj bármihez is. Én mindíg kivárom a friss pékárut.
9/24 anonim válasza:
Én csakis pékségben veszek kiflit zsömlét.
10/24 anonim válasza:
Az a baj hogy a kis kiszedő szart is összefogdossák... múltkor a teszkóban láttam hogy egy cigány aszsony tapogatja, mellette kb 7 éves gyerek meg azt a fém izét rágcsálta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!