Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Ha holnapután meghalnál miket...

Ha holnapután meghalnál miket szeretnél még gyorsan enni?

Figyelt kérdés
2017. aug. 1. 23:02
1 2 3 4
 21/31 anonim válasza:
100%
most szeretnék enni egy csirke cordon bleu-t sült krumplival, utána cézársaláta, rakott krumpli és csirkepörkölt nokedlivel/vagy túrós tésztával. Ezeket most fogyókúra miatt nem ehetem, de ebben az esetben feladnám és irány a hűtő :-)
2017. aug. 1. 23:34
 22/31 anonim ***** válasza:
100%
Mekis kaját. Sok sok mekis kaját.
2017. aug. 1. 23:44
 23/31 anonim ***** válasza:
100%
Csirke rizs párolt zöldség, és elmennék egyetbmell bicwepszezni
2017. aug. 1. 23:50
 24/31 anonim válasza:
39%
Puncit.
2017. aug. 2. 00:27
 25/31 A legrosszabb válasza:
96%

Mindig is nagyon rá voltak állva az ízlelőbimbóim a tenger gyümölcseire. Rántott garnélával kezdenék curryvel és édes-savanyú szósszal, kagyló aperitiffel folytatnám jó savanyú módra brutál salátásan, aztán jó magyar módra tepsiben kisütnék 5-6 keszeget paprikás lisztben enyhén megborsozva, megcsilizve, majd végül berendelnék egy B52-es bombázó pizzát kb. 15-20 féle extra feltéttel, két fél liter pohár kólával és ugyanennyi Fantával. Kiegészítésképpen összeszednék az alábbiakból két-két adagot: sült szalmaburgonya, borsos tokány, brassói, Wellington-bélszín, kukoricás rizs, paradicsomsaláta, sült oldalas, dorozsmai pontypaprikás, bajai halászlé, két 30-as hot wings vödör a KFC-ből, McDonald's-ból 10 darab külön kérésre extratoppingolt műanyagszendvics, egy zacskó zsíros tejpor és a többi, és a többi, és a többi. :D Szarrá zabálnám magamat, majd végül egy jó pofára való búzasörrel és egy VR46-os monsterrel öblítenék, s a fotelomban várnám elégedetten a megváltó pillanatot.

(Amúgy holnaputánig összevissza trollkodnék Rémi Gaillard módjára, lehugyálnék magára hagyott rendőrautókat és 20 milliónál értékesebb verdákat, pucéran végigfutnék a Vácin, rágcsálnám a zsinagóga falát, ahogyan Bartos möster szokta a templomokkal csinálni, betévednék különféle boltokba és fizetés nélkül távoznék, felkeresnék néhány "szimpatikus" embert, leköpném/megfejelném/felpofoznám/elkalapálnám őket, s mindezt rögzíteném GoPro kamerával és feltölteném YouTube-ra stb. Kimeríthetetlen a tárházam.)

2017. aug. 2. 00:40
 26/31 anonim válasza:
100%
Mindenféle édes dolgokat a világ konyhájáról(katalán krém,panna cotta,gőzgombóc,etc),egy igazi görög gyrost,estofadót,igazi olasz pizzát még utoljára,francia hagymakrémlevest , francia lecsót és eredeti orosz stroganoffot.Ha már meghalok,haljak meg úgy,hogy egy rahedli ország konyhájába belekóstoltam,még a halálom előtt.
2017. aug. 2. 01:28
 27/31 anonim válasza:
76%
Kirántott asztalfiókot.
2017. aug. 2. 05:09
 28/31 anonim válasza:
100%
Ha tudom hogy napok múlva meghalok, a legkevésbé érdekelne a gasztronómia, lehet étvágyam se lenne. Vagyis maximum éhségcsillapítás miatt ennék, azt amit általában szoktam...
2017. aug. 2. 07:49
 29/31 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel a tudattal nem lenne se étvágyam se kedvem enni, úgyhogy csak azt enném, ami épp van otthon.
2017. aug. 2. 09:01
 30/31 anonim ***** válasza:

Paradicsomos tésztát camambert sajttal és bazsalikommal, ahogy én készítem

Sok-sok palacsintát

2017. aug. 2. 11:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!