Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hogyan vigyek titokban innivalót?

Hogyan vigyek titokban innivalót?

Figyelt kérdés
Osztálykirándulásféle valami lesz (most nyàron) ami ottalvós lesz és nem tudom, hogyan vigyek alkoholt. Üdítőt egyáltalán nem engednek vinni, átnézik a táskát, mindent. A tusfürdő dobozát meg nem tudom, hogy a retekben mossam ki, sehogy sem sikerül.

2017. júl. 27. 21:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
44%

Kaját lehet vinni?

Mert akkor lehet pl. Pringles chipses dobozba tenni egy üveg piát, csak valamivel mellette még azért tömjétek ki a dobozt, hogy ne lehessen hallani ahogy az üveg nekiütközik a doboz falának + valami zörgős dolgot is bele kellene tenni, aminek a hangja hasonló, mint a chipszörgésé.

Gyümölcsbe ( pl. dinnye, szőlő, narancs) injekciózva is be lehetne csempészni szerintem, meg lehetne gumimackókat beáztatni vodkába, aztán visszarakni őket a zacskójukba, majd hermetikusan lezárni a zacskót.

(eBay-en lehet kapni 1-2 dollárért ilyen kütyüt, amivel ez kivitelezhető, de most meg nem mondom ennek mi a neve sem magyarul, sem angolul)

[link]

tamponnak álcázva

[link]

de itt van egy csomó jó dolog, ha van időtök megvárni, amíg kiszállítják

Nekem különösen tetszik pl. a naptejes és az esernyős.

2017. júl. 28. 05:00
 12/15 A kérdező kommentje:
Édességet nem lehet vinni :/
2017. júl. 29. 21:44
 13/15 anonim ***** válasza:
80%
A sok kitűnő, huncut ötlet közepette ne feledjük, hogy az alkoholt fogyasztó fékezhetetlen agyvelejű egyedek leheletének szaga van, a disznó tanerők megorrontanák egyből.
2017. júl. 30. 08:21
 14/15 acelsziv ***** válasza:
63%
13: Viszont ha a seg gével szívja fel... És úgy kevesebb is beüt :D :P
2017. aug. 3. 10:30
 15/15 anonim ***** válasza:
Te jó eg, melyik suliba jársz te, hogy átnézik a táskákat?? :O mintha fesztiválra kéne becsempészni alkoholt :D na de hogy ötletet is adjak, pl hálózsákba, törölközobe csavard bele. Érdemes attolteni műanyag palackba, úgy kevesebb helyet foglal. Szerintem tomenyet vigyél, pl vodkát vagy ilyesmit, mert abból kevesebb is elég. Hogyhogy nem lehet üdítőt sem vinni? Végképp nem értem, milyen suli ez.. de amúgy hány éves vagy? Én fesztiválra amúgy úgy vittem be fél liter vodkát, hogy bő szoknya volt rajtam, felvettem két bugyit, és közé pont befér egy fél literes ásványvizes palack. Vagy pl szikszalaggal combhoz is lehet rögzíteni egy lapos üveget (pl egy kiebb Jägert) csak így ugye nem lehet hidegen, mert úgy elég kellemetlen :D de amúgy meg ha ennyire átnézik a táskákat, akkor nem lehet, hogy ott az osztálykirándulás helyszínen veszitek meg? Ha nem vagytok 18 évesek, megkerhettek valakit a boltban, hogy vegye meg nektek. Vagy kisboltban esetleg nektek is kiadják.
2018. máj. 14. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!