Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mi az a sertésfejhús aszpikban...

Mi az a sertésfejhús aszpikban, és hogyan fogyasztjuk?

Figyelt kérdés
A lidl-ben lehet kapni, három ízben.
2010. máj. 20. 23:36
 1/3 anonim ***** válasza:
A sertésfejet sós vízben megfőzik, majd a színhúst aszpikban tálalják. Az üvegből ki lehet borítani egy tányérra, felszeletelni és lehet adni hozzá paprikát, paradicsomot, uborkát, kenyeret és jó kis vörösborral kiváló baráti beszélgetéshez, de akár vacsorára is. Jó még hozzá a kovászos uborka, vagy ha éppen nincs más, mustár, torma is megteszi, tea vagy forralt bor kíséretében.
2010. máj. 21. 00:21
 2/3 anonim ***** válasza:
Egy fajta disznófejkocsonya
2010. máj. 21. 07:00
 3/3 anonim ***** válasza:

szia! én szoktam főzni sertésfejet, sós fokhagymás vízben

nagyon puhára.fölszeletelem a húst,mély szögletes műanyag dobozba teszem,annyi lével öntöm föl amennyi ellepi.teljesen bekocsonyásodik, utána ki lehet borítani és szeletelni.

én magam nem vagyok oda az ilyen disznóságokért, de a család pasitagjai imádják.

megszórják még erős fűszerpaprikával és savanyúsággal, puha kenyérrel fogyasztják.

üdv.

2010. máj. 21. 09:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!