Te eddig barlangban éltél, vagy beteg vagy?
https://www.gyakorikerdesek.hu/etelek-italok__egyeb-kerdesek..
Miért kell bunkóskodni 74 %-os? Inkább annak szólj be aki tényleg butákat kérdez. Elég sok van itt belőle, oda szólogass be.
Igen, lehet kérdező, de csak ilyen "törökös", vagy amerikai jellegű hosszú kávét, ami nem igazi kávé, mert sok a víz benne, bő lére van eresztve.
De ezt is úgy, hogy venni kell hozzá papírfiltert amit beleraksz és abba mehet a kávé bele, majd pedig lefőzöd x mennyiséget, decit, akármit.
Nos, kedves "En_vagyok a király!"!
Azért szóltam be , mert ahogy a linket mellékeltem is, tegnapelőtt erről már kérdezett a kérdező, meg is kapta rá a kielégítő választ!
Ennyire ostoba nem lehet valaki a XXI. században!
Veled együtt, mert ha részleteiben is megnézted volna a kérdezett kávéfőző képeit, láthattad volna, hogy NEM KELL BELE papírfilter, mert gyárilag van benne finomszűrő! :P
Akkor te nagyon buta vagy 74 %-os. De nagyon buta. Tényleg.
Mindegyikben van, de azért kell, hogy ne kelljen azt mosogatni. Azért kell bele a papírszűrő. Csak kiveszed és kidobod. Nem színeződik el a szűrő része sem annyira. De mondtam, hogy nagyon buta vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!