Tele a gyomrom, feszul, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Az a baj,hogy eleve etkezesi zavarom van, szinte csak gyumolcsot (egy alma) vagy zoldseget (egy paradicsom, kis uborka) eszek. Meg kavet iszom. Ennyi. A bajom az, hogy ma valamiert evesi rohamom volt, ebedre jol betankoltam,nagyon sok zoldseget ettem, sajttal, hagyma, majonez..szoval salit. Es ketto pici rantotthust. Viszont tele vagyok, es nagyon rosszul erzem magam, szivem is joval erosebben ver. Mitcsinaljak, hogy jobban legyek?2017. jún. 23. 13:58
1/8 anonim válasza:
Vegyél valami emésztést segítő enzimet. Mezim, vagy mi a szar. Vagy valami ilyet. És vegyél be belőle dupla adagot.
2/8 anonim válasza:
1, Gyógyíttasd az étkezési zavarodat! Pszichológussal.
2, Igyál egy pohár gyomorkeserűt/kólát!
3, Pszichológus.
3/8 anonim válasza:
igyál szénsavasat, vagy vegyél a patikában espumisan gyöngyöd. nekem az segít
4/8 anonim válasza:
Semmit, a gyomrod meg fog birkózni a feladattal. A probléma pszichés, fordulj szakemberhez!
5/8 anonim válasza:
Ha már úgyis anorexiás vagy, hánytasd meg magad. Ja, mégsem, inkább keress fel egy normális orvost, esetleg :)
6/8 anonim válasza:
Igyal vizet, megkonnyiti a dolgot, ha nem csak avval a kis gyomorsavval kinlodik a gyomrod. De egyebkent setalgass egy kicsit, aztan ha kezd jobb lenni valamivel, akkor pihenj le. Meg fogsz vele birkozni, ne aggodj.
7/8 anonim válasza:
Igyál egy forró menta teát. Segíti az emésztést, csökkenti a teltség érzetet és a puffadást.
8/8 anonim válasza:
Durván citromos víz. Nekem mindig segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!