Szerintetek megromlottak a csirkék?
Vettem ma a szomszédból 6 db csirkét. Konyhakészen.Reggel 8-kor vágta őket és 10-kor hozta át. Én levittem a pincébe,hogy berakom a fagyóba,de a hűtőajtó előtt volt valami amitől nem nyílt ki az ajtó. Leraktam a csirkéket hogy elrendezzem a dolgot. Addig bénáztam míg visszacsuktam a hűtőt és bezárt a kagylózár. Gondoltam visszajövök 5 perc múlva,nem állok ott addig. Persze elfelejtettem visszamenni. Most este 10-kor jutott eszembe és rohantam le. Gondoltam bizti megromlottak.Minden zacskóba jól beszagoltam és semmi furi szag nem volt. Létezik hogy nem romlott meg? Pincében volt mondjuk és a földön,de azért annyira hideg nincs ott sem. De tényleg nincs szaga. Szerintetek?
Jaaaj..olyan hülye vagyok.
Hány fok volt a pincében?
Amúgy szinte tuti, hogy tomlott
Miután a szag a legelső jele a romlásnak, nem kell túlkomplikálni a dolgot. Nem büdös, nem romlott.
Egyébként abszolút semmi meglepő nincs benne, lazán kibír ennyit. Ahogy az első is mondja, elvileg a vágóhídi hamarabb kerül hűtésre (elvileg) de több nap mire boltba kerül, meg valaki megveszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!