Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » KFC 11/11 kosár hány főre...

KFC 11/11 kosár hány főre van? Illetve a sült burgonya kosár?

Figyelt kérdés

Kérdés adott. Illetve miben különbözik a sült krumpli kosár a normál sült krumplitól? kb. ugyan annyiba kerül. Gondolom akkor csak az hogy kosárban van :D

Illetve ti milyen szósszal szoktátok kérni a kosaratokat?

2017. jún. 5. 14:09
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Hát, 2x11 strips illetve wings van benne, attól függ hogy milyen étkű emberekkel eszed. Mondjuk átlaggal számolva ezekből a húsokból kb megeszik 4-5 darabot az ember, akkor ez egy 5 fős kosár. Ha többet esztek fejenként akkor kevesebb fős, ezt neked kell tudni, te ismered azokat akiket meghívnál.

A sült burgonya kosár elvileg egy nagyobb adag, mint a normál zacskós sült krumpli.

2017. jún. 5. 15:39
 2/5 anonim ***** válasza:
60%
#1: 5 fő??? Öcsémmel ketten még csak jól se lakunk vele, pedig ő csak 10 éves én meg 60 kiló vagyok... Egy átlagos étkű ember szerintem ezt egymaga befalja.
2017. jún. 5. 16:40
 3/5 anonim ***** válasza:
Akkor lehet mi vagyunk átlag alattiak, 5 tagú családként egy ilyen kosárból néha még marad is ki :D
2017. jún. 5. 17:11
 4/5 anonim ***** válasza:

11/11 kosár szerintem kb. olyan 2-3-fős.

A sült burgonya kosár az mennyiségileg több mint egy normál sült krumpli. Meg persze az egyiket kosárban adják, a másikat meg papír zacskóban.

Én mindig fokhagymás majonézzel kérem.

2017. jún. 5. 23:55
 5/5 anonim válasza:
3 főre van a kosár hivatalosan.Nem tudom honnan vetted, hogy ugyanannyiba kerül, de nem így van :) A buri kosár 240g :) A normál hasáb ennek a fele
2017. jún. 15. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!