Te hogyan étkezel? Főzöl magadra? Urizálva rendelgetsz ételt? Étteremben dőzsölsz? MIket eszel?
Bejárónőm van, akinek a munkakörébe tartozik a főzés. Előző nap megmondom neki hogy mit főzzön, reggel bevásárol és délután kettőre megfőz.
Reggelit a kedvenc kávéházamban eszek, vacsorát meg otthon, hideget.
Havi kb. 6-800 000 a kajám (+ bejárónő bére).
Főzök. Általában két napra. Mindent szeretek, leves, zöldség, hús, tésztaféle, édes tészták, főzelék, stb.
Szüleimhez is járok, általában egy héten egyszer meghívnak. És csomagolnak is egy evésre valót még.
Így már 4 nap megoldva :)
Rendelni nem szoktam, mert nem szeretem a rendelős kajákat.
Étterembe szoktam járni egy héten vagy két hétben egyszer.
Ezen kívül szoktam egyszerű kajákat összedobni, pl. saláták, zöldséges ételek.
Félkész kajákat sose használok.
Urizálva rendelgetek.
Most bentlakással dolgozom egy olyan helyen, ahol nincs lehetőségem főzni. Heti menüre fizetek elő, 3450 Ft egy hétre. Ízre megjárja. Vékony nő vagyok, nekem elég ez a két fogás meleg étel. Többet költök el egy héten kenyérre, tejre, felvágottra, zöldségre, gyümölcsre.
A rendelés nem urizálás kicsit sem, inkább kényszerűség sok esetben...
Én hedonista egészségtudatosként főzök és nem szorulok mások főztjére, bár abban is van poén ;)
Az én étrendemen eleve nincs sok opció, minden egyes étkezésre főznöm kell magamnak (mondjuk sok étkezésem nincs). Néha kilengek, de az nem ideális.
Többnyire főzünk magunkra a férjemmel, néha étterembe megyünk, rendelni ritkán szoktunk.
Vegetáriánusok vagyunk, nagyon nagy hangsúlyt fektetünk az egészséges étkezésre; sok-sok zöldség, hüvelyes, olajos mag, teljes kiőrlésű cuccok, cukor szinte semennyi; növényi joghurtok-tejek, gabonák változatosan, stb.
Hogy miket eszünk tök változó... ma volt török jellegű korianderes-paprikás vöröslencsekrémleves, avokádós-babos tortillatekercsek most meg vegán étcsokis saját készítésű fagyit tolok éppen nassolásként :))
Általában főzök havi 1-2x veszek kész lasagnet a pennyben esetleg fagyasztott pizzát. Sokszor péksüti sajttal és laradicsommal az ebéden vacsorám.
Rendelni nem szoktam
Étterem ritkábban de inkább lángos, hambi.
Úgy 50-60 ezret költök üdítő függő vagyok
Nevetséges vagy.. Lesüt a kérdésből hogy neked nincs pénzed kaját rendelni vagy éttermbe járni, ezért jobb híján lenézed azt akinek van..
Én imádok főzni, nagyon ritkán rendelek kaját vagy ülök be valahova, de azért nem kell felülni a magas lóra. Semmi urizálás nincs abban ha valaki kaját rendel vagy éttermbe megy, csak megteheti és él vele mert így döntött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!