Még az anorexiád előtt kellett volna ilyesmin gondolkozni, egyébként ha az én gyerekem lennél, mennél a kórházba infúzióra.
Voltam anás, és tudom, milyen szar - és nehéz - rendes kajákon hízni, az infús táp sokkal kevésbé terhel meg.
2017. máj. 17. 15:24
2/11 A kérdező kommentje:
Nem vagyok anorexias csak sovany
2017. máj. 17. 15:29
3/11 anonim válasza:
Uramisteen...Brutál sovány vagy😱Nem,tudom hogy ha anorexiád nincs,lehet hogy gluténérzékenység v.valami felszívódási zavar.Bróbálj meg többször kevesebbet enni,de azok a kevesek is legyenek kalóriadúsak.Pl.mogyoróvaj,zabszeletek,energia golyók stb.De azért lehet érdemes lenne elmenned orvoshoz,kivizsgáltatni hogy mért vagy ennyire sovány.
2017. máj. 17. 16:05
4/11 anonim válasza:
Egyél amit és amenyit csak kívánsz és helyre ál a súlyod. Hogyan keletkezett a határidő?
2017. máj. 17. 16:34
5/11 anonim válasza:
Akkor is kajazavarod van, ha ennél normálisan, nem lennél ilyen csontkollekció, és hízási határidőt is kórházakaban szoktak kiírni.
2017. máj. 17. 16:52
6/11 anonim válasza:
Menj orvosoz és dietetikushoz (vagy kihez), de csak ötletszerűen össze-vissza zabálni nem jó megoldás.
2017. máj. 17. 17:12
7/11 anonim válasza:
Miért van az az érzésem, hogy ultimátumot kaptál?
Egyébként nagy mennyiségű kalóriát kell bevinned, de esetedben ezt irányítottan kell, mert valószínűleg elszokott tőle a szervezeted. Mit javasoltak a szakemberek? Nem kaptál étrendet?
Lényeg, hogy fehérjedúsan, telítetlen zsírsavakban gazdagon étkezzél. Mehetnek húsok, tojás, tejtermékek, növényi olajok, ezentúl rizs, krumpli, zab, meg bármi, amit meg bírsz enni.
2017. máj. 17. 17:41
8/11 anonim válasza:
Orvoshoz kell menned mindenképpen!!!
2017. máj. 17. 19:04
9/11 A kérdező kommentje:
Nincs semmi egeszsegugyi bajom csak nincs etvagyam
Mar voltam2 orvosnal
2017. máj. 17. 20:26
10/11 anonim válasza:
170 centisen, 16 évesen ha 37 kiló vagy, akkor biztosan vannak egészségügyi problémáid. Ha nem okok, akkor következmények. Menstruálsz pl. rendszeresen? Az orvosok semmit sem mondtak arról, hogyan kellene súlyt gyarapítanod?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!