Van olyan hely Budapesten, ahol naponta van ételosztás?
Fizetés előleg?
Rokonok, kollégák nem tudnak adni egy szelet kenyeret?
Nincs otthon semmid-tészta, liszt valami?
"Aki a netet írta: Ma már álláskereséshez elengedhetetlen, hogy legyen neted, tudj e-mail küldeni, önéletrajzot szerkeszteni, úgyhogy bármily meglepő, de az életbenmaradáshoz igenis KELL."
Ne gyere nekem légyszíves itt a hülyeséggel. Inkább olvasd el még egyszer, hogy miről is van szó!
1.) VAN fizetése, tehát be kellett volna osztani!! Ha meg nem tud kölcsönkérni, annak is megvan a maga oka, nyilván már nem adnak neki kölcsön az ismerősei!
De persze aki nem tudja beosztani a pénzét, annak nem az a megoldás, hogy kölcsönkér!
2.) Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem pofám leszakadnak, és MÉLYSÉGESEN SZÉGYELLNÉM MAGAMAT, ha ingyenkonyhára kellene mennem, csak azért (!!!), mert nem tudom beosztani a fizetésemből kapott pénzemet!!
Undorító, gusztustalan dolog, hogy aki meg ténylegesen rászorul, az elől zabálja fel a nemtörődömsége miatt!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!