11/26 anonim válasza:
Annyiban igen, hogy - inkább a hagyomány miatt - hús nélküli kaját főzök. Ettől még előfordul, hogy a család rárepül a szalámira, nem csinálok belőle gondot.
13/26 anonim válasza:
Nagypénteken igen, amennyire tudom (betegség miatt nem mindig sikerül).
15/26 anonim válasza:
Nem, nem hiszek a húsvétban, se a nagypéntekben.
16/26 anonim válasza:
Nem tartom a húsvétot meg a hozzá kapcsolódó ünnepeket és vega vagyok egyébként is
17/26 anonim válasza:
Csaxólok: nagyszombaton még bőjt van! Nehogy már valaki emiatt vettessen a külső sötétségbe, hol sírás-rívás és fogaknak csikorgatása a mindennapi program.
18/26 anonim válasza:
vegán vagyok, tehát gyakorlatilag igen. de nem a vallási része miatt :)
20/26 anonim válasza:
"Húsvétkor nincs böjt csak Nagypénteken" meg hasonló hozzászólóknak mondanám, hogy Nagypéntek előtt is böjt van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!