A különféle alapporokból (chilis bab, bolognai, carbonara stb. ) az olcsók is azt a szintet hozzák mint a drágább társaik?
Figyelt kérdés
láttam több áruháznak is van sajátja ezekből, valamivel olcsóbban mint az uralkodó Knorr és Maggie termékek. kérdés hogy ezek amúgy ízre is vacakabbak, vagy itt a márkával együtt jobb minőségért is fizetek?2017. ápr. 8. 20:09
1/13 anonim válasza:
A "márkásak" is vacak ízüek és minöség sincs benne - szóval azt a "szintet" mindegyik hozza.
3/13 anonim válasza:
Bolognait szoktam csak porból, egyszer kipróbáltam a valami Tescos márkát (Trattoria Verdi) és sokkal de sokkal jobb, mint a megszokott Maggi.
5/13 anonim válasza:
A válaszom miért is lett lepontozva?:D
6/13 anonim válasza:
Mi Lidl es Spar sajat markasat hasznalunk.
Egyedul a bolognaihoz hasznalom.
7/13 anonim válasza:
Engem komolyan érdekelne, ezekre mi szükség van
8/13 anonim válasza:
Nekem nagyon ízlik (bolognai), főleg ha ízesítem még ketchuppal és tejföllel is, valamint ezekkel a porokkal negyedóra alatt kész van a bolognai szósz (közben meg is főtt a tészta), ezért egyetemistaként jól jön, hogy a kollégiumi konyhában nem kell főzőcskézni. Dietetikusnak tanulok, de úgy gondolom, hogy fél évente belefér ilyen étel választása.
9/13 anonim válasza:
Ketchup és tejföl a bolognai porba. Uram. Atyám.
10/13 anonim válasza:
Egy kalap szar mindegyik.
Abból az árból már kijön egy doboz paradicsomsűrítmny, meg egy zacskó oregánó-bazsalikom (főleg, hogy ezeket nem csak egyszer használod) és máris értelmesebb a kajád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!