Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Lassangne-t és saját készitésű...

Julcsi27 kérdése:

Lassangne-t és saját készitésű milánoi illetve bolognai szószt fagsztottatok már le? Ehető volt?

Figyelt kérdés
2015. júl. 11. 21:44
 1/8 anonim ***** válasza:
30%

Kész lasagne-t, még soha, és nem is tervezem.

Ragukat igen.

A milánói ehető volt, az állagát újra be kellett állítani, és a sonkán érződött a fagyasztás. Tehát az "ehető" szint az megvolt, de azért az messze nem tökéletes.

A bolognai teljesen rendben van.

Nyilván, ha felengedéskor bevizesedik, akkor újra felforraláskor lehet, hogy be kell forralni, vagy sűríteni kell rajta, vagy ha a fagy "kiveszi" az ízét, egy kis friss zöld fűszerrel fel lehet turbózni, de alapvetően kiválóan bírja a fagyasztást.

2015. júl. 11. 21:50
 2/8 anonim ***** válasza:
20%

Bolognait rendszeresen.

Még a gyerekemnek is szoktam kis adagokban fagyasztani.

Milánóit még nem próbáltam, nem csináltam belőle eddig akkora adagot, hogy fagyasztani kelljen.

Lasagne-t biztosan nem fagyasztanék. A tej nem nagyon szereti a fagyasztást, a tészta szintén. Próbáld ki egy adaggal, max a kutyáé lesz...

2015. júl. 11. 22:09
 3/8 anonim ***** válasza:
27%
Szoszt termeszetesen,eteremben is igy megy!
2015. júl. 11. 22:10
 4/8 anonim ***** válasza:
60%
Kesz lassangat is fagyoba teheted *kimaradt*ismet eteremben is tartják ugyanis ha etlaprol rendelnek szoba par percben nen tudnak osssze dobni.igy elkészítik es lefagyaszak...rendeleskor sütőben"melegítik ujjra.semmi baja nincs eszre se venni hogy nem friss hanem fagyasztott
2015. júl. 11. 22:14
 5/8 anonim ***** válasza:
14%
De, tudnak étteremben "pár perc alatt összedobni" lasagne-t!!!
2015. júl. 11. 22:47
 6/8 anonim ***** válasza:
35%

Es hol?? Lassangna nem par perces munka hus megfozese...szosz.....oszeallitas plusz sutese? Ez par perc?

Ettel te mar jo lassangat??

2015. júl. 12. 00:39
 7/8 anonim ***** válasza:
0%

6-os, ha hülye vagy hozzá, ne szóljál bele!

Raktam már össze étterembe rendelésre pár száz adag lasagne-t.

-egy szakács-

(senki nem mondta, hogy a mártás ne lenne előre elkészítve, észkény! De olyan is van, hogy az is frissen készül. Ennyit a hozzáértésről, meg a pontozásokról.)

2015. júl. 12. 05:38
 8/8 anonim ***** válasza:
0%

" nem par perces munka"

...neked, mert balf. vagy.

2015. júl. 12. 05:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!