Lassangne-t és saját készitésű milánoi illetve bolognai szószt fagsztottatok már le? Ehető volt?
Kész lasagne-t, még soha, és nem is tervezem.
Ragukat igen.
A milánói ehető volt, az állagát újra be kellett állítani, és a sonkán érződött a fagyasztás. Tehát az "ehető" szint az megvolt, de azért az messze nem tökéletes.
A bolognai teljesen rendben van.
Nyilván, ha felengedéskor bevizesedik, akkor újra felforraláskor lehet, hogy be kell forralni, vagy sűríteni kell rajta, vagy ha a fagy "kiveszi" az ízét, egy kis friss zöld fűszerrel fel lehet turbózni, de alapvetően kiválóan bírja a fagyasztást.
Bolognait rendszeresen.
Még a gyerekemnek is szoktam kis adagokban fagyasztani.
Milánóit még nem próbáltam, nem csináltam belőle eddig akkora adagot, hogy fagyasztani kelljen.
Lasagne-t biztosan nem fagyasztanék. A tej nem nagyon szereti a fagyasztást, a tészta szintén. Próbáld ki egy adaggal, max a kutyáé lesz...
Es hol?? Lassangna nem par perces munka hus megfozese...szosz.....oszeallitas plusz sutese? Ez par perc?
Ettel te mar jo lassangat??
6-os, ha hülye vagy hozzá, ne szóljál bele!
Raktam már össze étterembe rendelésre pár száz adag lasagne-t.
-egy szakács-
(senki nem mondta, hogy a mártás ne lenne előre elkészítve, észkény! De olyan is van, hogy az is frissen készül. Ennyit a hozzáértésről, meg a pontozásokról.)
" nem par perces munka"
...neked, mert balf. vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!