Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Pöttyös guru, te szereted?

Pöttyös guru, te szereted?

Figyelt kérdés

Én nagyon imádom, teljesen függő lettem :)

Jobb, mint a Túró Rudi!

2010. máj. 12. 16:28
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Azután szeressétek miután elolvastátok hogy micsoda iszonyatos méregtartósítószer van benne...
2010. jún. 1. 22:24
 12/19 anonim ***** válasza:
mindenben van tartósítószer, úgyhogy úgyis mindegy. én teljesen beleszerettem, nagyon imádom, csak sajna drága és pattanásos leszek tőle.
2010. jún. 2. 14:02
 13/19 anonim ***** válasza:
Az én izlésemnek túl édes
2010. jún. 2. 21:11
 14/19 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon bejön, meg kell kóstolnotok, ha még nem tettétek.

Nagyon finom! :-)

2010. jún. 2. 21:22
 15/19 anonim ***** válasza:
Nem mindenben van, de amiben van is nem mindegy, hogy milyen... E1XXX van benne nem tudom (nem emlékszem), E200-ig semmleges afelett káros. Aki gyakran fogyasztja ezt a terméket, az szerintem elkezdhet parázni. Hülyeség ez a mindenben van minden káros tartósítószer felfogás... Nem veszek meg olyan terméket amiben E200 feletti cucc van és kész nem vagyok agyonmérgezve... Ha itthon meglátom, ha van olyan cucc, ami agyonvan mérgekkel megy a kukába és megvan oldva. 1 hónapban max 2x eszek Guru-t, többször nem mernék.
2010. jún. 2. 22:20
 16/19 anonim ***** válasza:
Jah és az is érdekes, hogy pont ettól leszel pattanásos. Érdekes módon én semmire nem vagyok allergiás, de én is elég szarul vagyok tőle, miután megettem. Kicsit sem gyanús és érdekes ez... Érződik a számban az a iszonyatos műíz...
2010. jún. 2. 22:22
 17/19 anonim ***** válasza:

Szia!

Tegnap kóstoltam meg, és nagyon bejött! Bááár, a pasim cuccai nem estek le róla, lehet, többet kell enni belőle... :D

Üdv!

2010. jún. 3. 08:30
 18/19 anonim ***** válasza:
HA elém raknának egy raklapnyit 2 óra múlva hűlt helye lenne...ESZMÉLETLEN FINOM!!!
2011. febr. 6. 17:54
 19/19 anonim ***** válasza:

En nagyon imadom!

Mondjuk a csokis ritka szarul sikerult. a benne levo tolteleknek szinte semmi ize sincs, ami meg van, az sokmindenre emlekeztet, csak csokira nem.

Viszont a karamellas nagyon de nagyon finom! Szoval aki meg nem kostolta, az ne lacafacazzon, hanem minnel hamarabb vegyen min. 3at!

2011. aug. 9. 09:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!