Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » A magyar paprika kilója...

A magyar paprika kilója 1400ft /2017. 03.20/. Az importált banán ára 420 ft/kg tecsoba. Őriás távolságról hajóztatva hogy a fenébe lehet kevesebbb mint a negyede?! Joggal érzem, hogy iszonyat lehúzás?

Figyelt kérdés

#lehúzás #paprika ára
2017. márc. 30. 11:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Sokkal érdekesebb hogy a szintén eu-s görög és spanyol görögdinnyék miért kerülnek töredékébe a magyarnak, miért ezek kerülnek a multik polcaira. Panaszkodnak a dinnyetermelők hogy a görögországból idehozott dinnye(értitek, több száz kilométerről érkező súlyos rakomány) árával nem tudnak versenyezni.
2017. márc. 30. 15:04
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
A multik így érik el, hogy megöljék az összes hazai termesztőt. És nem csak nálunk.
2017. márc. 30. 17:25
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező! Ne hagyd magad lehúzni, csinálj lecsót banánból!
2017. márc. 30. 19:38
 14/16 anonim válasza:
Én Németországban élek, és azon csodálkoztam hogy 500g szentesi paprika 2,49 euroba kerül. Szinte ugyanaz az ára mint otthon, szóval ezt én sem igazán értem hogy akkor miért éri meg ide kihozni, vagy miért nem lehet otthon olcsóbb...
2017. márc. 30. 21:11
 15/16 anonim ***** válasza:

Majd a szezonjában lesz az 150 ft is.

Soha nem értettem. Miért kell olyan zöldségfélét enni és venni marha drágán, ami évszaknak megfelelően nem is teremhetne?!?

Nem is hasonlít az íze a napérlelte, nyáron termett társához, szóval semmi értelme.

2017. márc. 31. 10:31
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
11-es! Azért olcsóbb, mert a spanyol őstermelőt nagyságrendekkel nagyobb mértékben támogatja az állam a termelésben.
2017. márc. 31. 10:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!