Mi a véleményetek arról, hogy egy családban nem engedik meg a gyorsételek fogyasztását?
Figyelt kérdés
Hamburger,pizza,stb.-re gondolok. Szerintem ez erős túlzás.2017. márc. 20. 12:19
21/27 anonim válasza:
A világon semmi gond nincs a gyorskajával, nem kell minden nap azt enni és kész. A magyar konyha ritka egészségtelen, egy pörkölthöz hasonlítva egy jó minőségű pizza kimondottan egészséges.
22/27 anonim válasza:
21-es mit kell kötözködni? A kérdésre válaszoltam, és nem tudom miért fáj neked, hogy én hogyan étkezem. Egyszerűen gusztustalan a hozzáállásod.
23/27 anonim válasza:
21-es hogy merészeled leírni a véleményed?
24/27 anonim válasza:
23: már kiszerkesztették a 21. kommentjéből azt a részt, ahol előbb lefikázta a vegánokat és az összes egészségesen étkezőt, mert mind fanatikus és h*lye. Nem véletlenül válaszoltam úgy, ahogy.
25/27 anonim válasza:
Nos, én volnék a 21-es és életemben nem szerkesztettem egyetlen hozzászólásomat sem ezen az oldalon, nem most fogom elkezdeni.
26/27 anonim válasza:
A moderátorok szerkesztették ki,mert nyilván mások is jelentették kötekedő tartalom miatt. De hagyjuk.
27/27 anonim válasza:
A "nem engedik" az nem jelent tiltást.
De minden okuk meg is lehet rá. Épp most figyelik, hogy hova került a BRAZIL romlott hús.
A gyorséttermek miatt irtották ki a brazil őserdőt. Akarsz cinkos lenni? Egyed a hamburgerüket, lelked rajta.
A "sajt"jukban ragasztóanyag van, nézz utána.
Nézd meg a minden második dagadt amerikait. Aki ott egészséges, az sem eszik az átlagos gyorshelyen. De ott nem baj, mert a köz nem fizeti az egészségügyet.
Nem tartom túlzásnak a gyorsételek -azaz előre feldolgozott kajákat áruló- ételek elkerülését. Sőt. Nézd meg az összetételüket; aztán jóétvágyat, ha még lesz kedved enni belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!