Melyik a finomabb? A gyümölcs kocka vagy a vanília kávé?
Figyelt kérdés
Még 2 hetem van eldönteni szóval küldjetek választ!2017. febr. 25. 23:23
1/11 anonim válasza:
Szerintem a hotdogakávé sültlimonádéval.
2/11 anonim válasza:
De miért, mi lesz 2 hét múlva?
Eléggé összehasonlíthatatlan a kettő, de ha megerőltetem magam, akkor a gyümölcskockát választanám.
3/11 anonim válasza:
Egyik sem hoz lázba, megmondom őszintén. De ha nagyon muszáj lenne választani, akkor a kávé. Nem rossz beülni egy jó kis kávézóba, ahol habos, ízes presszó kávéval kínálnak.
4/11 anonim válasza:
Azt ugye tudod, hogy ahány ember, annyiféle ízlés? Van, aki a gyümölcsöt szereti (a gyümölcskockát nem tudom, micsoda), van, aki a kávét, van aki mindkettőt, van aki egyiket sem. Én így, hogy egyikről se tudom, micsoda, a kávét választanám.
5/11 anonim válasza:
Jó kérdés. Tudok én is hasonlókat : Marhaporkolt vagy citromos tea? Rántott hús vagy forrocsoki? Rakott krumpli vagy pezsgő?
6/11 A kérdező kommentje:
Azért kell két hét múlva mert akkor lesz valamilyen parti és a barát nőimmel nem tudjuk melyik legyen
2017. febr. 26. 09:48
7/11 anonim válasza:
Aha. Nos, az egyik étel, a másik meg ital, így egyreszt nem összehasonlítások, másrészt meg logikusan gondolkodva mindkettő lehet.
8/11 A kérdező kommentje:
Jogos ez jóötlet
2017. febr. 26. 10:01
9/11 anonim válasza:
Azért a barátnőkkel remélhetőleg az összetett szavakat fogjátok tanulmányozni 2 hét múlva...
10/11 anonim válasza:
Ez akkor egy olyan parti lesz, ahol vagy étel, vagy ital lesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!