Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Permetszeres uborkát ettem,...

Permetszeres uborkát ettem, lehet valami bajom?

Figyelt kérdés
2017. febr. 14. 20:22
 1/9 anonim ***** válasza:
Lehet.
2017. febr. 14. 20:35
 2/9 A kérdező kommentje:
És mi? Köszi most már sokat tudok..:D
2017. febr. 14. 20:54
 3/9 anonim ***** válasza:
32%
Hát, ha mostanáig nem kezdett habzani a szád, nem fosol és hánysz felváltva, nem rángat görcsroham, meg ilyesmik, akkor szerintem már nem lesz bajod.
2017. febr. 14. 23:25
 4/9 anonim ***** válasza:

Milyen permet? Mikor permetezték? Mennyit ettél belőle?

Ezek nélkül nehéz korrekt választ adni. Lehet bajod, de az a valószínűbb, hogy nem lesz.

2017. febr. 15. 14:12
 5/9 A kérdező kommentje:

Utolsó: fogalmam sincs, milyen permetszer és hogy mikor lett permetezve, mivel vettük, csak a büdös szaga tűnt fel mikor már megettem 2-3-at, tehát egyáltalán nem fogyasztottam sokat. Semmi bajom nem lett. :D

Köszönöm a válaszokat.

2017. febr. 15. 21:49
 6/9 anonim válasza:
Ha az üzletekből veszed az mind permetezve van, azért olyan gyönyörű minden zöldség és gyümölcs,már eleve be vannak injekciozva.Tehát ha azoktól nem lett idáig semmi bajod akkor ettől sem lessz.
2017. febr. 16. 07:52
 7/9 anonim ***** válasza:

1. Azért, mert valami büdös, nem biztos, hogy permetezve van (lepisilte a macska a raktárban).

2. Annyira nem lehetett büdös, ha kettőt, hármat megettél, és nem érezted.

3. Ami nem bio, azt permetezik. A boltokban árultat is, meg a nagyapám kiskertjében is.

4. A nagyapám kiskertjében előfordulhat, hogy nagyapám tegnap lepermetezte, nagyanyám meg elfelejtette, és ma abból csinált uborkasalátát, de a kereskedelmi forgalomba kerülő zöldségeknél ez majdnem teljesen kizárt. Igen szigorú előírásoknak kell megfelelniük (élelmezésegyéségügyi várakozási idő betartása, a permetezés idejének dokumentálása, stb)

6. Semmilyen zöldséget, gyümölcsöt nem injekcióznak.

Elképzeltem, amikor egy nagyüzemben 6 tonna uborkát egyenként kézbe vesznek, és injekciós tűvel szurkálják, csupán a vevőkkel való kicseszésből. Drága szórakozás...

2017. febr. 16. 12:24
 8/9 anonim válasza:
7/7 - Már csak az ötös pontra vagyok kíváncsi
2017. febr. 17. 07:43
 9/9 anonim ***** válasza:

Kiegészítem:

5. pont: a #7 válaszoló nem tud számolni :D

2017. febr. 17. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!