Ti hogyan, milyen gyakran jártok vásárolni?
Figyelt kérdés
Elmentünk 3án vásárolni és amiket akkor láttam, azok alapján tettem fel a kérdést. Sokaknak megjött akkor a fizetése, de láttam, hogy zsugorjával vették a coca colát, a sört meg minden olyasmit amut csak a szemük kíván meg, mert nem fontos. Mi hónap utolsó hetében is tele szoktuk pakolni a kosarat és néztek minket, hogy miből telik erre, mert mindenki csak kenyérért, zsemléért meg felvágottért ment..pedig nekünk sincs sok pénzünk csak mi múlt hónapban kipróbáltuk, milyen, ha listával megyünk és csak heti egyszer. Igaz, több időt igényel maga a listaírás és a menütervezés, hogy zöldséges és húsos étel vegyesen legyen, de azt figyeltem meg, hogy így marad hó végére is. Ti hogy csináljátok? Hogy jártok vásárolni és mennyi a keret rá?2017. febr. 8. 07:36
11/12 anonim válasza:
Én anyuval megyek, és akkor ha elvisz magával/ szükségem van valamire. Vagy szólok neki, hogy hozzon, és hoz. (HA nem felejti el)
12/12 anonim válasza:
Sajnos én nagyon rosszul bántam a pénzel fiatalabb koromban. Aztán mikor családom lett,rájöttem,hogy ezt nem folytathatom. Nekem a heti nagybevásárlások nem jöttek be,mert hiába volt otthon minden,akkor is valamiért mindig elmentem boltba. Úgyhogy én most 3 naponta járok. Általában fizetéskor megszámolni mennyi pénz áll rendelkezésre az adott hónapban,és azt osztom el 10 -el. Az első nap megveszem ami elfogyott,és két három napra való főznivalót is. Kb 3 naponta van 15-20ezer Ft. Ezt nekem így könnyebb beosztani. Sokszor felé meg is marad. Azt félre rakom,abból vannak családi programok,vagy a nagyobb kiadások. Azt még hozzátenném,hogy mindenből az olcsóbb változatot keresem,de azt is nézem, hogy az adott élelmiszer el is fogyjon. Tehát hiába venném meg a legolcsóbb majonéz,ha tudom hogy csak ott állna,mert az senkinek nem ízlik. Akkor inkább drágábat választok. De mi hónap elején is eszünk ok paprikás krumplit vagy olcsóbb ételeket is. Nincs fizukor dínomdánom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!