Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Lehet kapni valahol kék...

Lehet kapni valahol kék szőlős Mirinda-t?

Figyelt kérdés
A kérdésem az lenne, hogy az adott ital kapható-e valahol. Régen volt, szerettem is, de aztán valami okból kifolyólag betiltották (azt hiszem). De a mai nap (2017.02.06) az Esztergomi Tesco parkolóban, egy fiatal pár szürcsölgetett ilyet. Nagyon kíváncsi lettem, hogy honnan szerezhették.

2017. febr. 6. 21:24
 1/5 anonim ***** válasza:

The British Store, Tej Pékáru Kávé Tea Grocery, Culinaris, Ázsia Center, Metro.

BP-en ilyen különlegesebb boltokban, esetlek ital lerakatokban, kis boltokban, hamburgerezőkben, kajáldás helyeken lehet.

Ha nem Mirinda, de kék szőlős Fanta biztosan van.

2017. febr. 6. 21:51
 2/5 anonim ***** válasza:

Nem tiltották be, csak már nem forgalmazzák, mint annyi minden sok jó dolgot. :( :/

Illetve külföldről behozottan lehet venni.

Külföldön van.

2017. febr. 6. 21:54
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors és hasznos válaszokat! Ment a zöld kezecske :)
2017. febr. 8. 08:00
 4/5 anonim válasza:
Erdélyben lehet kapni. De miért nem kérdezted meg őket? :D
2017. aug. 27. 14:22
 5/5 anonim válasza:

Igen, Romániában még mindig gyártják Mirinda Struguri néven.

Érden a Carpaticum nevű boltban időnként lehet kapni.

Sőt, az íze is olyan mint régen, mivel valami csuda folytán a cukor mennyiségét nem változtatták azóta sem, így édesítőszert nem tartalmaz.

Nekem is ez a kedvenc üdítőm, így nagy örömmel tölt el, mikor ismét ihatok ilyet.

2020. júl. 7. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!