Mi a glazúr? Fagyasztott panglasyus halfilén?
Figyelt kérdés
2010. máj. 7. 14:53
1/3 anonim válasza:
Glazúr
Nyelv: német
üvegmáz, fénymáz, zománc
cukorból készült máz tortákon stb
2/3 anonim válasza:
Igaza van az előttem írónak, de szerintem hal esetében ez inkább utalhat valamilyen panírra, vagy sörtésztára.
3/3 anonim válasza:
A glazúr a pangasius filén azt a víz-illetve jégréteget jelenti, amiben fagyasztva van.Ha enélkül fagyasztanák, kiszáradna ehetetlenné.Én a 10% glazúrost szoktam venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!