Kifőzött teafüvet később "fűszerként" használni hülyeség?
Figyelt kérdés
Pl. van most egy teám ami bambuszlevél, Pai Mu Tan és Snow White fehér tea és gránátalmavirág keverékéből áll. Gondolom kifőzés után is marad benne még antioxidáns és egy kevéske vitamin, ezért gondoltam rá, mert így az sem menne kárba2017. jan. 24. 18:22
1/4 anonim válasza:
Nem véletlen áztatjuk ki. Nem marad benne utána semmi, amit még érdemes lenne felhasználni.
2/4 anonim válasza:
Nem értem pontosan, meg akarod enni?
4/4 anonim válasza:
Hasonló módon készül - tulajdonképpen szemétből - némelyik gyümölcsjoghurt.
A szörpgyártó leszűri a málnaszörpöt, és a magokat kidobná a szemétbe. De a joghurgyártók sorbanállnak érte, nehogy kidobja, majd ők megveszik. Belekeverik a magokat a joghurtba, tesznek bele színezéket és aromákat, és íme a gyümölcsjoghurt!
Szóval szerintem dobd ki.
A kifőzött teafüvet fűszerként nem használnám.
Még a szárított fűszereket sem szeretem.
Tele van az ablak cserepes snidlinggel, bazsalikommal, zsályával és citromfűvel, hogy frissen és aromagazdagon tehessem az ételbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!