Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mi a különbség a pászka és a...

Mi a különbség a pászka és a bodag közt?

Figyelt kérdés

A pàszka (macesz) sò,liszt,vìz olaj ès zsìr nèlkül kisütve.

A bodag (cigànykenyèr) sò,liszt,vìz,èlesztő.

Mègis,akkor mi az eltèrès? Te melyiket kòstoltad màr?

Mi a kettő közt szoktunk csinàlni valamit. :D Mi sòt,lisztet,vizet,èlesztőt összegyùrva,gyùjtva,làngos nagysàgùkènt sütjük ki olajban.Szoktam hozzà sajtot ès kolbàszt enni.


2017. jan. 24. 06:16
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
A lényeges különbség az élesztő. Ha kóser konyhát vezetsz, akkor van több is, de akkor tudnád.
2017. jan. 24. 06:25
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!