Régebben tényleg jobban "üthettek" az energiaitalok, vagy csak én képzelem hozzá?
Megnéztem pár itthon betárolt energiaitalomat és mindegyiken fel van tüntetve az h tartalmaznak taurint :D
Szerintem nem vonták ki az összetevők közül..
Amúgy elképzelhető h régen jobban üthettek mivel ha jól emlékszem még volt Vodkás és Whisky-s Hell is :D
Manapság már nem árulnak csak mindenféle ízesített löttyöt, aminek nem sok hatása van
Én kb naponta szoktam inni kb 0.5 l-t de ha gyengébb minőséget veszek annak alig érzem a hatását :D
Szerintem a koffein és taurin kombóra emlékezhet az elméd, ami régen kicsit ütősebb lehetett a szervezeted számára(mára már kialakult egy tolerancia és megszoktad), de az is lehet h régen sokkal több volt a koffein és a taurin az energiaitalban mint manapság
2011 óta nincs taurin az itthoni energiaitalokban, csak a szürke importosokban.
Régen sem ütöttek jobban mivel az összetételük ugyanez volt mint ma, a taurin kivételével, de az nem üt, mivel csak egy aminosav a cukor felszívódásához. Maximum mivel fiatal voltál nem bírtad annyira, nem volt akkora koffeinrezisztenciád se, meg az emlékek szépítenek a dolgokon is.
A Hell vodka és whiskey pedig nem üthetett semmit, mivel nem volt bennük alkohol, csak ízesítés.
Régen nem volt szükség ízesített energiaitalra, de az évek múlásával felkapott lett, unalmassá vált a tuttifrutti íz és be kellett dobni valamit.
A B! zuhanását a 15mg-ra csökkentés, a félig cukorpótlóval keverés és a szörnyű íz hozta el, bár az ízesítettei még mindig egész jók.
Hell nem volt noname sose, már a legelején is prémium szintet képviselt és rohamosan fel is futott.
Már nem emlékszem mert régen volt, de az biztos hogy valamelyik ki volt hagyva belőle, szóval nem üthetett semennyire, a lényeg ezen van.
Igen, megkerestem, 5% alkoholtartalma volt és semmi koffein, semmi taurin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!