S. O. S. Hogy kell elkészíteni a milánói makarónit? Mikor látom mikor fő? Mit tegyek bele csak a tésztától félek hogy elrontom! 13/L
forralj föl egy fakéban vizet. tegyél bele egy csipetnyi sót és egy kiskanál olajat is. ha lobog a víz, akkor rakd bele a tésztát. nem kell nézegetni, ha főtt 5-6 percet kikapcsolhatod. lefedve hagyd még egy 5-6percet állni és biztosan jó lesz a tészta!
ügyes legyél!
majd ird meg hogy sikerült! nagyon drukkolok neked! vigyázz a forró vizzel, nehogy megégesd magad! ja a gőz is forrázhat, tényleg óvatos legyél!
szeretném ha majd az én kislányom is ilyen ügyes lenne mint te! igaz ő még csak 4hónapos!
Csak egy apróság: ez olyan "magyaros" dolog, hogy 10-15 percig benne hagyjátok a vízben a tésztát, közben teljesen szétfő. Az olaszok "al dente" fogyasztják, ha olasz tésztát veszel, arra ráírják a (forrástól számított) javasolt főzési időt.
Kérdező, sok sikert a főzőcskéhez! ;)
Nagyon jól sikerült, bár akadt egy két makaróni ami összecsomosodott, de elég jó lett!!
Köszönöm a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!