Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Vajon mi lehet az olajos...

Vajon mi lehet az olajos halkonzervvel?

Figyelt kérdés
Ma a felbontás után azt vettem észre, hogy az olajos hal húsa helyett valami kis göbök voltak. Az illata normális volt, egy picit megkóstoltam, ropogott a fogam alatt, és persze kiköptem, bár az íze nem volt fura.
2017. jan. 4. 21:39
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
48%
hali mutass képet
2017. jan. 4. 22:06
 2/13 anonim ***** válasza:
48%
Sia mutass képet
2017. jan. 4. 22:23
 3/13 anonim válasza:
mi
2017. jan. 4. 22:33
 4/13 anonim ***** válasza:
Nem lehetett ikra? Volt hgoy én is találtam benne hasonlót, elég bizarr jelenség volt.
2017. jan. 4. 23:39
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
A hal helyett volt, vagy benne a hal hasában? Utóbbi ikra lehetett. Régen néha a Sprotni tele volt ikrás hallal, imádtam, de aztán betiltották a halászatot ívási időben, azóta nem láttam ilyet.
2017. jan. 4. 23:42
 6/13 dellfil ***** válasza:

Lehet, hogy kaviárt vettél? Persze én még fémdobozos, és olajban eltett kaviárral nem találkoztam. :D Csak átlátszó, üveg, vagy műanyag csomagolásban találkoztam vele...

Milyen színű volt? Fekete? Vörös?

dellfil

2017. jan. 5. 01:05
 7/13 dellfil ***** válasza:
61%

Nézd csak! Ilyen:

[link]

[link]

dellfil

2017. jan. 5. 01:09
 8/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Több hal is volt a konzervben,a többinek semmi baja nem volt.Ennek az egynek a húsa helyett voltak ezek a fura göbök.Próbálok feltenni képet.Egyáltalán nem olyan,mint a kaviáros képeken.

2017. jan. 5. 06:55
 9/13 A kérdező kommentje:

Valami ilyesmi volt.

[link]

[link]

2017. jan. 5. 10:49
 10/13 anonim ***** válasza:
Igen. Ez a halikra, vagyis kaviár. Nyugodtan megeheted. Finom. Én nagyon szeretem. :)
2017. jan. 5. 12:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!