Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Ti is mminden nap vásároltak?

Ti is mminden nap vásároltak?

Figyelt kérdés
Gyerek vagyok és állandóan lekel menni vásárolni ma van az utolsó nap a téli szünetben és nemhogy elmentünk volna valahova hanem vásároltunk mert kel állandóan vásárolni mert nem lehet egy nap alatt egy hétre bevásárolni

#vásároltak
2017. jan. 2. 17:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%

van, aki szerint az egyik drágább, int a másik.

pld ha akciós vmi, veszel sokat, mert kocsival haza tudod vinni, aztán meg is eszed, mert van, pld 10 joghurtot, és egy hét alatt megezed.

vagy nincs kocsid, a sarki boltban veszel 1-1et mindennap, drágább, de összesen olcsóbb. (az előző példát folytatva 7 joghurt egy hétre, és ha nem másfélszer annyi, akkor jobban jártál.)

én heti 2-3 szor szoktam, de egy alkalommal van, hogy 2-3 boltot végigjárok, mire mindben megveszem, amit akarok.

2017. jan. 2. 20:35
 12/16 anonim ***** válasza:
Heti 1x szoktunk.
2017. jan. 2. 21:48
 13/16 anonim ***** válasza:
A fejemet fogom. Lepontoztatok. Akinek jól esik, csinálja, csak értelmét nem látom.
2017. jan. 2. 22:02
 14/16 anonim ***** válasza:
82%
Ez a minden napos bevásárlás mit jelent? Egész napos program egy Pest környéki bevásárlóközpontban? Az valóban túlzás. De ha csak a sarki pékségbe kell leugrani zsemléért, friss kenyérért, meg tejért, attól még nyugodtan elmehettetek volna valahová.
2017. jan. 2. 22:25
 15/16 anonim ***** válasza:
76%
havi 4-5 alkalommal vásárolok, de akkor 2 helyen is
2017. jan. 3. 00:32
 16/16 anonim ***** válasza:
49%

3-4 hetente vásárolunk be rendesen, plusz 1-2 hetente megyünk zöldségeshez.

Az, hogy kell-e napi szinten bevásárolni, erősen függ az étrendtől, plusz attól, hogy az ember maga készíti-e a dolgait (pl. maga süti-e a kenyeret s persze előnyös, ha rengeteg minden megterem a kertben).

Én szinte csak tartós élelmiszereket használok (több hónapi készletem van szinte mindenből), a zöldség a kivétel, de abból sem eszem rengeteget s a fagyasztó is segít benne, csíráztatni is tudok magvakat...

2017. jan. 3. 00:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!