Ti is mminden nap vásároltak?
Figyelt kérdés
Gyerek vagyok és állandóan lekel menni vásárolni ma van az utolsó nap a téli szünetben és nemhogy elmentünk volna valahova hanem vásároltunk mert kel állandóan vásárolni mert nem lehet egy nap alatt egy hétre bevásárolni#vásároltak
2017. jan. 2. 17:42
1/16 anonim válasza:
Heti egyszer szoktunk.
Hétközben max kenyeret és tejet, de azokat is a pékségből illetve a tejestől.
3/16 anonim válasza:
Én munka után hazafelé mindennap beugrok valamelyik kisboltba, így a heti nagybevásárlást több apró részletben elintézem. A multi diszkontos tülekedést én sem szeretem, azért intézem sokkal kényelmesebben a bevásárlást. Évek óta nem is voltam ilyen áruházban.
4/16 anonim válasza:
Nekem a nagymamám vásárol. Ő tudja, hogy mit kell venni, szeret főzni is. Én sosem vásárolok, de ő minden nap és viszonylag sokat is. Nem panaszkodom. Éltem már egyedül is, naná, hogy vásárolni kell. Tényleg olyan megerőltető leugrani a sarki közértbe pár percre? 22F
6/16 anonim válasza:
Feleségem sparban dolgozik, de még ő se hoz minden nap a boldból valamit. Lehet, csak azért kell elmenned boldba naponta, hogy ne legyél otthon.
7/16 anonim válasza:
Igen, minden nap. Miért olyan nagy dolog?
8/16 anonim válasza:
Nem vásárolunk minden nap. Hetente egyszer, vagy még ritkábban. Naponta max. kenyérfélét veszek frissen pékségben. De azt sem mindig.
9/16 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy ezen múlt, hogy legyen programotok.
De amúgy igen, mi is minden nap, édesanyám kereskedelemben dolgozik, és minden nap hoz haza több dolgot is, sőt az itteni boltban is vásárolunk.
10/16 anonim válasza:
Szia. Mi parommal max heti ketszer vasarolunk. Osszeirom miket kell enni es azokbol fozok. De pl apa is minden nap tobbszor jar a boltba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!