Van értelme Fiji vagy Voss vizeket inni? Mitől jobbak mint egy Szentkirályi? Miért olyan nagyon drágák?
Fiji 1L 1590,- ; Voss 800 ml 1490,-
Röhejesen drágák.Ha csak azt nézzük,hogy napi 2 litert legalább meg kellene inni,az napi 3200,havi 96000 Ft. Kinek van majd 100000 forintja vízre?
Én sznob vagyok, a Voss-nak borzalmas íze van (szerintem keserű), a békéscsabai csapvíznek pedig nincsen párja ;).
Ezek a vizek nem a magyar ember magyar fizetéséhez lettek kitalálva. Itt az UK-ban is évente max egyszer ruház be rá az ember igazából az üvege miatt...
Ezek az árak nem a normál árai amúgy ezeknek a vizeknek, pl. Angliában a 800ml-es Voss £2.39, ami kb. 804 Ft-nak felel meg, egy 1 literes Fiji meg £1.49, azaz 501 Ft. Erre sem mondanám, hogy olcsó, de mivel Magyarországon ezeket csak nagyon kis mennyiségben, és kevés helyen árulják, nagyon felpumpálják az áraikait.
Egyébként vitatható, hogy mennyire van értelme ilyen vizet venni, de aki erre vágyik, nem szólom meg érte. Fiji-t már ittam, és tényleg nagyon lágy íze van, utána minden más vizet egy ideig furán kesernyésnek éreztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!