Ti szoktatok inni?
Figyelt kérdés
Ha igen,milyet ha nem akkor miért nem.2016. dec. 26. 17:05
12/24 A kérdező kommentje:
Ott vannak a kulcsszavak....
2016. dec. 26. 18:05
13/24 anonim válasza:
De kedves vagy xD
Nem szoktam aloholt inni, a szagától is rosszul vagyok...
14/24 anonim válasza:
nem, mert utálom az ízét, és alkoholista sem vagyok.
15/24 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek:)
:D
2016. dec. 26. 18:29
16/24 anonim válasza:
Szoktam, mikor a barátaimmal beülünk valahova és alkalmakkor. Otthon, ok nélkül soha. Roséfröccs, Jäger jöhet, max vodkaszóda, mást nem iszok meg egyáltalán.
17/24 anonim válasza:
Jager, vodka, sör, pálinka, ouzo, whisky, pezsgő.
Nem egyszerre nyilván, mikor mi van. Mást is ittam már, de ezeket a legsűrűbben. :) És csak ha van valami alkalom, buli, ünnep és a barátaimmal vagyok.
18/24 Mojjo válasza:
És a nap legpontatlanabbul feltett kérdésének nyertese :D
19/24 A kérdező kommentje:
Utolsó:Belátom,de én is hibázhatok!
2016. dec. 26. 18:52
20/24 anonim válasza:
én úgy szoktam hogy veszek egy adag jó morfiumos vagy kodeines fájdalomcsillapítót vagy köptetőt aztán fogok fél liter spriteot egy decit kiöntök aztán beleöntök egy adagot a fentiekből dobok bele vagy 4 kis cukorkát hogy jó édes legyen mert úgy a finom és megiszom aztán áthívom chief keefet és fredo santanat ők már úgy jönnek hogy már ittak előtte és benyomunk ilyen vad zenéket aztán előkerül a fél literes hennessy és azt isszuk folyamatosan na ennyi csá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!