Masnaposan inni ra?
Figyelt kérdés
Jovoheten lesz penteken egy jo buli, meg szombaton is. Nem akarok egyiket se kihagyni. De ha penteken berugok, szombaton masnaposan meg iszok ra, akkor szarabbul leszek, vagy nem? Esetleg vasarnap nagyon durvan leszek?:D koszi elore(bocs telefon)2016. márc. 19. 09:34
1/7 anonim válasza:
Most elolvastam a kérdést..és...nem igazán értem, tehát:
Neked fegyvert fognak tartani a fejedhez, hogy igyááááál egészen hányásig/rosszullétig?
Buli nincs csak ha róka van, vagy mi a fene?
Nem lehet "szórakozni" esetleg úgy, hogy nem iszod magad tajt részegre??
2/7 anonim válasza:
Én sem értem a kérdést. Most bulizni akarsz, vagy hülyére inni magad?? Ahhoz nem kell buli, hogy kómásra idd magad, ha az a célod:))
3/7 anonim válasza:
Szerinted egy 5-7 napos fesztiválon hogy nyomjuk? :D
4/7 anonim válasza:
Ha pénteken nagyon berúgsz, rossz lesz a szombati buli.
Szóval a pénteket vedd lazábbra, szombaton meg amennyit nem szégyellsz.
5/7 A kérdező kommentje:
Nem, de mondjuk egy 80%-os rumtol masnap full szarul lennek.
2016. márc. 19. 09:52
6/7 anonim válasza:
Ja másnaposság ellen egyébként az a legjobb, ha buli után lefekvés előtt megiszol 1-1.5 liter vizet, aztán felkeléskor is. De ne egyszerre, hanem lassan, mert kihányod.
7/7 anonim válasza:
Bírom a válaszolókat, mintha ők nem lettek volna tinik és nem ugyan ezt csinálták volna. Igyál szombaton nap közben sok vizet, hogy ne legyél dehidratált. Ha másnaposságra iszol, az elején nem leszel jól, utána szimplán részeg. A vasárnapod elég kegyetlen lesz, igyál piálás közben vizet is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!