Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » SOS lehet tőle valami bajom?

SOS lehet tőle valami bajom?

Figyelt kérdés

megettem a bacon szallonat csak simán sütés/fozes nélkül. Pedig rá van írva,h csak úgy fogyasztható.

Tudom nem ez a témakör, de sürgősen kellene a válasz!!

2016. dec. 14. 16:25
 1/9 anonim válasza:
100%
Én is csináltam ilyet nem lesz bajod
2016. dec. 14. 16:27
 2/9 anonim válasza:
100%
Nem lesz bajod
2016. dec. 14. 16:28
 3/9 anonim válasza:
67%
Mégis mi bajod lenne úgy őszintén!? van aki megeszi a nyers frissen levágott malacbőrt és semmi baja tőle sőt attól egézségesebb :D
2016. dec. 14. 16:56
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Semmi bajod nem lesz, én is ettem már, és élek :).
2016. dec. 14. 17:10
 5/9 anonim ***** válasza:
89%
Jé...! Én még soha nem olvastam el, hogy mi van rá írva, ezért gyakran eszem "nyersen". Eddig még nem lett tőle semmi bajom. Szerintem neked sem lesz.
2016. dec. 14. 18:17
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
Garantált a vég.
2016. dec. 14. 18:19
 7/9 anonim ***** válasza:
85%

Ne mááá.. Kutya bajod nem lesz tőle:D tényleg megmosolyogtató a kérdésed. A csomagolt bacon (szalonna ) teljesen fogyasztásra kész. Más kérdés, ha 20 dekát bekajáltál egyszerre belőle, akkor megülheti a gyomrodat.

ha tényleg sokat ettél belőle, holnap tarts egy könnyebb napot.És ne izgulj, nem fogsz belehalni.

2016. dec. 14. 18:51
 8/9 anonim ***** válasza:

Sosem olvastam még mi van ráírva. 99%-ban úgy eszem ahogy megveszem. Akár a kockázottat akár a szeleteltet.

Fel sem merült bennem, hogy azt meg kellene sütni/főzni...Hisz más szalonnát is úgy eszünk ahogy megvesszük.

Mondjuk annyi feltűnt, hogy rágós, de azt hittem, mindössze csak olcsó, gyenge minőséget vettem.

2016. dec. 14. 20:40
 9/9 anonim ***** válasza:

Van akinek semmi baja nem lesz töle van akinek megy a hasa.

Amugy nyers szalonát butulizmus miatt kell megsütni.

2016. dec. 15. 05:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!